Libra per Femije

Botimet për fëmijë në Panairin e Librit

panairi-femijetDisa nga botimet më të rëndësishme lidhen me zgjerimin me tituj të rinj të serive për fëmijë mbi moshën 8 e 9 vjeç:

Një familje e paparë

Koni dhe Maksi

Më quajnë… (biografitë e njerëzve më të famshëm në botë)

Seria e Klasikëve botërorë për fëmijë vjen tani në 3 variante të ndryshme:

Klasikët e mi të parë (përshtatur për moshat mbi 3 vjeç)

Klasikët për fëmijë (përshtatur për moshat mbi 7 vjeç) Continue reading “Botimet për fëmijë në Panairin e Librit”

Advertisements
Libra per Femije

Cilat janë disa nga librat që këshillohen të lexohen për fëmijët nën moshën 15-vjeçare?

tom-sojeriDisa nga librat që duhet të lëxojnë fëmijët janë:

“Historia e lepurit Piter”, “Uini Puh”, “Tregimet e vëllezërve Grim”, “Piter Pan”, “Pipi çorapegjata”, “Liza në botën e çudirave”, “Aventurat e Tom Sojerit”, “ Djemtë e rrugës Pal”, “Tre musketjerët”, Continue reading “Cilat janë disa nga librat që këshillohen të lexohen për fëmijët nën moshën 15-vjeçare?”