Best Sellers

Tiujt më të shitur nga Papirus

librat-e-shiturKomunikimi në shoqërinë masive– Artan Fuga

Gazetaria shqiptare në tranzicion– Jonila Godole

A na duhen më gazetarët?- Eric Scherer

Të shpëtojmë komunikimin– Dominique Wolton Continue reading “Tiujt më të shitur nga Papirus”

Advertisements
Best Sellers

10 romanet që duhet ti keni në librarinë tuaj

 

10-romanet10 “Don Kishoti i Mançes”nga Migel de Servantes

Tregimi I aventurave te dy kalorësve që luftojnë me mullnjtë e erës.

  1. ”Zonja Dalloway“ nga Virginia Woolf

Vetëvrasja e Septimus nuk e përkëdhel ndërgjegjjen e heroinës tonë

  1. ”Turpi” nga JM Kortez

Një profesor anglishteje nga Afrika e Jugut humbet gjithçka pasi josh një studente.

  1. “Xhejn Ejr” nga Sharlot Brontë

Pavarësisht se sa e varfër dhe e vuajtur ajo është, zoti Roçester dëshiron të martohet me të ilegalisht. Continue reading “10 romanet që duhet ti keni në librarinë tuaj”