Autoret

“Murgu”, botimi i fundit nga Papirus

murgu-artan-fugaShtëpia botuese Papirus ka hedhur në treg romanin më të fundit të akdemikut Artan Fuga, “Murgu”.

Romani është një thirrje për rikthim në identitetin tonë të vërtetë europian duke rizbuluar vlerat e së kaluarës sonë iliro-arbnore, me ndikime nga bota heleniko-romake dhe që përmban perla të cilat mund të krenohemi përpara të gjithë Europës, por që fatkeqësisht, i kemi keqtrajtuar, mohuar, braktisur. Continue reading ““Murgu”, botimi i fundit nga Papirus”

Advertisements