Aktivitete

Papirus promovon botimet e saj në panairin e Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë

panairi-ne-fakultetNë kuadër të Ditës Botërore të Librit, Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë organizon panairin e librit ku marrin pjesë 17 shtëpi botuese. Midis tyre është  e pranishme edhe shtëpia botuese Papirus e cila promovon titujt më të fundit nga fusha e komunikimit. Continue reading “Papirus promovon botimet e saj në panairin e Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë”

Advertisements
Aktivitete

Kalendari i aktiviteteve të Papirus për muajin shkurt

liber-aktGjatë muajit shkurt shtëpia botuese Papirus do të realizojë një sërë aktivitetesh promovuese. Papirus do të gjendet pranë lexuesit me botimet e saj të fundit dhe njëkohësisht do të zhvillojë aktivitete bashkëpunimi me partnerët e saj të ngushtë. Disa nga aktivitetet që do të organizohen gjatë muajit shkurt janë:

13 shkurt, ora 17:00 – Prezantim i botimeve të reja nga autorë të huaj në ambientet e Pallatit të Kongreseve. Marrin pjesë përkthyesit e librave, gazetarë dhe analistë kritikë të librit. Continue reading “Kalendari i aktiviteteve të Papirus për muajin shkurt”