Autoret

Panairi i librit “Tirana 2016”, ja autorët e huaj dhe shqiptarë që sjellin botimet e tyre

libraaPanairi i 19-të i librit do të zhvillohet në datat 9 deri në 13 nëntor, gjatë të cilave shtëpitë botuese do të prezantojnë disa nga librat e tyre të rinj, si çdo vit, por edhe botimet e tyre më të mira të kohëve të fundit. Shtëpia botuese Papirus, këtë vit vjen me këto propozime: Continue reading “Panairi i librit “Tirana 2016”, ja autorët e huaj dhe shqiptarë që sjellin botimet e tyre”

Advertisements
Autoret

“Murgu”, botimi i fundit nga Papirus

murgu-artan-fugaShtëpia botuese Papirus ka hedhur në treg romanin më të fundit të akdemikut Artan Fuga, “Murgu”.

Romani është një thirrje për rikthim në identitetin tonë të vërtetë europian duke rizbuluar vlerat e së kaluarës sonë iliro-arbnore, me ndikime nga bota heleniko-romake dhe që përmban perla të cilat mund të krenohemi përpara të gjithë Europës, por që fatkeqësisht, i kemi keqtrajtuar, mohuar, braktisur. Continue reading ““Murgu”, botimi i fundit nga Papirus”