Aktivitete

Papirus promovon botimet e saj në panairin e Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë

panairi-ne-fakultetNë kuadër të Ditës Botërore të Librit, Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë organizon panairin e librit ku marrin pjesë 17 shtëpi botuese. Midis tyre është  e pranishme edhe shtëpia botuese Papirus e cila promovon titujt më të fundit nga fusha e komunikimit.

Përveç promovimit të librave, Papirus do të marrë pjesë edhe në disa aktivitete të tjera të lidhura me librin, ndër të cilat përmendim diskutimin me pedagogë të departamentit të Gazetarisë dhe Komunikimit mbi trendin e botimeve në këtë fushë.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s