Autoret

Panairi i librit “Tirana 2016”, ja autorët e huaj dhe shqiptarë që sjellin botimet e tyre

libraaPanairi i 19-të i librit do të zhvillohet në datat 9 deri në 13 nëntor, gjatë të cilave shtëpitë botuese do të prezantojnë disa nga librat e tyre të rinj, si çdo vit, por edhe botimet e tyre më të mira të kohëve të fundit. Shtëpia botuese Papirus, këtë vit vjen me këto propozime:

Autori, Andre Ordioni; Titulli, Një oficer francez në Ballkan; Data e botimit, 2011; Çmimi 1500.

Autori  Artan Fuga; Titulli në origjinal, Komunikimi në shoqërinë Masive; Çmimi2000

Autori  Éric Scherer; Titulli në origjinal, A-t-on encore besoin des journalistes ?; Data e botimit 2012; Çmimi 1000.

Autori  Jonila Godole; Titulli në origjinal, Gazetaria Shqiptare në tranzicion; Çmimi 800

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s