Aktivitete

Kalendari i aktiviteteve të Papirus për muajin shkurt

liber-aktGjatë muajit shkurt shtëpia botuese Papirus do të realizojë një sërë aktivitetesh promovuese. Papirus do të gjendet pranë lexuesit me botimet e saj të fundit dhe njëkohësisht do të zhvillojë aktivitete bashkëpunimi me partnerët e saj të ngushtë. Disa nga aktivitetet që do të organizohen gjatë muajit shkurt janë:

13 shkurt, ora 17:00 – Prezantim i botimeve të reja nga autorë të huaj në ambientet e Pallatit të Kongreseve. Marrin pjesë përkthyesit e librave, gazetarë dhe analistë kritikë të librit.

17 shkurt , ora 18:00- Diskutim i hapur me gazetarë të huaj dhe shqiptarë, përfaqësues të shtëpisë botuese Papirus dhe shtëpitë e tjera botuese shqiptare me temë “Sfidat e përkthimit të librit të huaj për lexuesin shqiptar”.

24 shkurt, ora 17:00- Vendosja e marrëdhënieve bashkkëpunuese me dy shtëpi të huaja botuese franceze të specializuara në botimin e librave të komunikimit me qëllim shkëmbimin e botimeve të tilla mes kulturave të ndryshme.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s