Kreu

Papirus dhuron libra për studentët e ekselencës

Shtëpia botuese Papirus ka dhuruar libra për studentët e ekselencës në degën e Gazetarisë dhe Komunikimit. Gjatë një ore të hapur të zhvilluar në ambientet e fakultetit të Histori-Filologjisë, përfaqësues të Papirus zhvilluan një diskutim me studentë të gazetarisë për botimet e reja që kanë vlerë në fushën e komunikimit dhe domosdoshëmira e tyre për të kuptuar dinamikat e tregut mediatik shqiptar.

Gjatë takimit, Papirus dhuroi për 10 studentë të ekselencës librat më të njohur të fushës së komunikimit. Ndër librat që u dhuruan studentëve ishin Komunikimi në shoqërinë masive-Artan Fuga, Mediat dhe shoqëritë-Francis Balle, Të shpëtojmë komunikimin- Domenique Wolton, Gazetaria shqiptare në tranzicion-Jonila Godole etj.

Ky është viti i tretë që Papirus zhvillon takim me studentë të gazetarisë duke e kthyer në një traditë shkëmbimin e eksperiencave teorike dhe praktike në fushën e Gazetarisë dhe Komunikimit.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s